Paleolivet: Fisk med Ingefær Gulerødder

mandag den 29. september 2014

Fisk med Ingefær Gulerødder



Denne fiskeret er både nem og virkelig lækker. Den sælger godt hos ungerne. Lav bare dobbelt portion ;-)

Fisk med Ingefær Gulerødder


Til 2-3 personer

4 gulerødder, skåret i skiver
3 spsk klaret smør eller kokosolie
5 forårsløg i tern (Eller2 porre)
½-1 tsk frisk revet ingefær
12 fed presset hvidløg
½ kg hvid fisk af dit valg
1 spsk frisk citronsaft
½ dl kyllinge bouillon (eller hjemmelavet fond)
1 spsk kokos aminos (eller ½ tsk tamari, ikke paleo) (Læs om Soya og soya-erstatningsmuligheder)
peber og havsalt

Sauter gulerødder i 2 spsk smør eller kokosolie over medium varme i 5-7 minutter , til gulerødderne begynder at brune. Mens gulerødderne steger, blandes kyllinge- bouillon, kokos aminos og peber sammen i en skål .

Smid forårsløgene ned til gulerødderne og kog i et minut . Tilsæt citronsaft , ingefær og hvidløg og bland grundigt rundt. Drys med lidt havsalt , rør igen , og fjern gulerod blandingen fra panden.
Hæld den sidste spsk smør/kokosolie i samme gryde og smelt ved medium varme. Tilsæt fisk i mindre stykker og stegi 1 minut på hver side: Pande skal være tilpas varm, så fisken bliver dejlig sprød og gylden brun. Hæld nu kyllingebouillon-blandingen over fisken. Lad simrer yderligere 1 - 2 min. under låg til fisken er mør og flager let fra hinanden. (Må ikke koge, kun simre!) 

Servér fisken toppet på ingefær gulerødderne.

Thats it! Glæd dig – det smager helt fantastisk!

Opskriften stammer oprindeligt herfra:
http://everydaypaleo.com/gingered-carrots-with-mahi-mahi/

Vi ses
Hulehilsen Malene

VIL du have mere fiske-inspiration? Så tjek disse opskrifter:
Paleo tundeller
Torsk i tomat og oliven
Thaisuppe med kinarejer (Scroll lidt ned)
Tunfad (En af de nemme)
Tunpandekage
Rejer, marinerede og grillede

Ingen kommentarer:

Send en kommentar