Paleolivet: Paleolivets æggemuffins med fyld af spinat, peberfrugt og pølse

søndag den 21. maj 2017

Paleolivets æggemuffins med fyld af spinat, peberfrugt og pølse




Er din tid knap om morgenen? Så er æggemuffins løsningen. De kan laves på forhånd og er lige til at hapse. Ungerne er også vilde med dem.

I dag får i en opdateret opskrift. Velbekomme!


Paleolivets æggemuffins

10 æg
1 spsk HUSK / loppefrøskaller (eller boghvedemel)
1 tsk paprika
1 tsk salt, 
peber 
4 kugler frossen spinat (tøet op)
1 rød peberfrugt
3 øko pølser eller skinke af god kvalitet.

Hvis din spinat stadig er frossen, tøs den op, fx på en pande med lidt kokosolie. 
Imens skyller du peberfrugten. Peberfrugt og pølser skæres i mindre stykker.
Æggene slås ud i en skål og piskes med loppefrøskaller, salt, peber og paprika.

Fordel spinaten i bunden af 12 silikone-muffinsforme. Fordel derefter pølserne.Og til sidst de røde peberfrugter. 
Æggemassen fordeles derefter i de 12 forme. De behøves ikke være helt fyldt, da de hæver lidt.
Bag i ca 15 min ved 200 grader. Afkøl derefter.
Opbevares i køleskabet.


TIPS!
  • Du kan sagtens anvende flere eller andre grøntsager. Skal det være meget nemt, smider du en pose med frostgrønt på panden, krydrer og steger og hælder det i bunden af formen.
  • Rester af al slags kød kan bruges i stedet for pølser. Juster mængden af salt efter hvor meget salt der er i dit kød.
  • Papirforme kan anvendes i nødstilfælde, men de har tendens til at sidde fast i formen.
  • Husk på, at hver muffin svarer til at få protein fra ca 1 æg (da kødet også tæller med). Derfor kan du have brug for et par stykker for at holde dig mæt.

3 kommentarer:

  1. Kan man fryse dem?
    Mvh
    Linda

    SvarSlet
  2. De kan godt fryses, men skal helst spises indenfor et døgn efter optøning. Ellers bliver de triste

    SvarSlet