Paleolivet: Simpelt tilbehør på grillen. Grønne bønner

torsdag den 4. september 2014

Simpelt tilbehør på grillen. Grønne bønner


Måske har du det ligesom mig, og skal liiige nå en ekstra gang ud og lave mad på grillen, nu hvor vejret igen byder på solskin?

Denne opskrift er nem!

Og det er hulefars opfindelse.
Der følger en lille historie med.
Her i sidste uge, da hulefar stod for maden. Der ville han rigtig gerne forkæle sin kone (uh, er han ikke sød?). Så han havde købt nogle store bøffer til grillen. Og så ville han også lige lave lidt tilbehør på grillen. Så han havde købt majskolber (ikke Paleo), peberfrugter og grønne bønner.
Ja, for vi plejer da at grille sådan nogle lange grønne nogle...... Ups! De der lange grønne nogen vi plejer at grille hedder så Asparges. Og kan smides direkte på grillen vendt i lidt olie og salt.
Det skal man nok ikke gøre med de grønne bønner. Man kan få ret ondt i maven, af at spise de grønne bønner rå (de indeholder en lille smule lektin). Men det endte med at blive en super lækker spise med lidt fælles hjælp. Vi gjorde sådan her:

Grillede grønne bønner og peberfrugter


1 pose friske grønne bønner
4 røde peberfrugter (kan undlades, vi spiste bare begge dele)
salt, røget paprika
olie

Skyl og nip de grønne bønner. Damp dem i let saltet vand 6-8 min.
Skyl og flæk peberfrugterne. Fjern kernerne.

Vend i olie, røget paprika og salt.
Peberfrugterne ligges på grillen med skindsiden nedad til de er begyndt at få sorte pletter.
De grønne bønner grilles på et gril-net eller en grillpande med huller til de har fået mørke pletter og en let sprødhed i skallen.

Vores grillnet er sådan et teflon et og minder om det på billedet herunder:
Fås i byggemarkeder og Større supermarkeder.
 
Pssstttt!
Jeg sender snart nyhedsbrev ud igen! Det kommer bl.a. til at handle om det nemme tilbehør. Måske har du lyst til at blive VIP og modtage Paleolivets nyhedsbrev?
(Når du tilmelder dig får du også en lille gave, i form af en pdf med et par hurtige lette Paleo-opskrifter)
Klik her:  Lad mig blive VIP. Tilmeld mig nyhedsbrev


Ingen kommentarer:

Send en kommentar