onsdag den 13. august 2014

Wraps m blomkål og squash

Madpakketid!
En nem måde at lave wraps på, hvis du trænger til noget mere mættende, end blot at bruge salat eller kålblade, er at bage grønt og æg til en tynd "pandekage".

Jeg synes de smager super lexi, men testede dem også på Bastian 12 år. Han var ikke så vild med dem. Så måske er det mere en voksen ting!


Blomkål-squash wraps

½ stort blomkål revet til blomkålsris
½ revet squash
3 æg str M/L
2 spsk  loppefrøskaller / HUSK
2 spsk  gærflager* (eller ost hvis du er LCHF)
2 spsk kokosmel hjemmelavet (eller urtekrams kokosfibermel )
salt og peber

Overhæld blomkålsris med kogende vand og dryp godt af! (Vrid evt. i et rent viskestykke). Bland blomkålsris med de øvrige ingredienser.
Bred massen ud på en bradepande så fladt som muligt uden af der er huller i massen.

Bag i 15 min ved 175 grader. (Kan også steges på en pande, så skal du flade massen lidt ud med en spartel, så de ikke bliver for tykke!).

Skær dit wrap-brød ud i den størrelse du ønsker.
Fyld og rul.

Så er der lexi madpakke!

*Hvis du ikke ved, hvad gærflager er og om det er noget du bør spise, så læs med her: indlæg om gærflager her:
Hvad er gærflager?

Psssstt!
Bunden her, kan også bruges til en paleo pizza. Den er meget lowcarb, da der ingen rodfrugter er i.
Hvis du savner flere madpakke ideer, så tjek Paleolivets madpakkebog!
 
Hulehilsen Malene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar