tirsdag den 28. januar 2014

Paleo morgenmad. Omelet med kylling



Min morgenmad indeholder næsten altid æg. Synes bare det er nemt og fungere godt om morgenen. I morges fik jeg denne dejlige omelet

Jeg er blevet spurgt før, hvordan jeg dog laver omelet uden mælk? Jeg forstår det ikke helt? Hvem siger det SKAL i? Er det noget man lærer på kokkeskolen? Sådan en har jeg aldrig gået på, så jeg er fint tilfreds med bare at røre æggene sammen med krydderier og hælde dem på panden... (og er man til LCHF hælder man nok piskefløde i - hvis man kan tåle det).

Min omelet består af:
En god håndfuld tilberedt kylling
2-3 æg rørt med salt, peber og rosmarin,
samt en rest grønsagsbulgur (blendede rå grønsager/rodfrugter)

Toppet med frisk rucola og en tomat i skiver

Kylling og grønt smides på panden.
Æggemassen hældes oveni. Og det hele står ved middelvarme, til æggemassen er stivnet. Herefter pyntes med lidt ekstra grønt (fordi det øver jeg mig i at få spist om morgenen) :-)

Der måtte egentlig gerne have været lidt mere fedt til dette måltid aht mætheden, men jeg var løbet tør for avokado, som jeg ellers synes fungere rigtig godt med omelet.

*************
Ku du bruge opskriften? Så har du måske lyst til at få besked når der kommer nye opskrifter på bloggen?
Oppe i panelet til højre, kan du følge
Paleolivet på facebook eller via bloglovin eller smide din e-mail, så få du dem direkte i din indboks.
Fedt - så ses vi!

*************************
Glutenfri, mælkefri, sukkerfri

1 kommentar:

  1. Hvor ser det dog lækkert ud! Og så gør det jo ikke noget, at æg har et godt indhold af d vitamin! :p

    SvarSlet