fredag den 13. december 2013

Rootza igen (Favorit Paleo pizza)


Roatza´en - en pizzabund af rodfrugter - er min favorit pizza nu. Den får en skøn let sødlig smag. Og du får en masse grønsager med i købet. Nam nam.
The kiddoes? They love it too. Og spiser i ost - jamen så er jeg da lidt misundelig, for det vil bare gøre det endnu bedre.

Principperne er de samme som i den tidligere opskrift på Rootza her fra bloggen. Den ligger opskriftarkivet, under "Andet mad" (Se faneblad Opskrifter)

Dagens roatza bund består af lige dele
Persillerødder
Pastinakker
Gulerødder
Ca 1 kg i alt.

Skrælles og rives med den fine indsat i foodprocessor.
Gulerødderne kan evt trykkes fri for væde.
Blandes med 6-7 æg, 3 spsk husk, salt og peber, tørret basilikum samt igen... mine elskede gærflager , ca ½ dl. Sidste kan dog undværes, men giver lidt ostesmag til pizzaen.

Bages ½ time ved 200 grader til den er tør og lækker og sammenhængende, let lysebrun.
Toppes med Urtekram pastasovs eller hjemmelavet tomatsovs og god fantasi.
I dag,
Pizza 1. Italiensk chorizo pølse, oliven, peberfrugt
Pizza 2, stegt hakket krydret oksekød, oliven, peberfrugt
 Giv lige 5 ekstra minutter i ovnen og server.
Velbekomme.

 
 
Jeg har lavet en etikette, der hedder Pizza, så der er lidt at vælge imellem, hvis du får lyst til en Paloe-ficeret Pizza. Du kan se dem alle, ved at vælge etiketten eller trykker HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar