Paleolivet: Okse med ovnbagt Hokkaido og hvidløgsmayo

lørdag den 23. november 2013

Okse med ovnbagt Hokkaido og hvidløgsmayo


Jeg er blevet helt syg med ovnbagt Hokkaido, efter jeg har fået inspiration til at bage det med  Urtekrams røde dipmix. Det smager SÅ SINDSYG godt!!!
(Inspirationen kommer herfra: paleopork.dk:graeskar-fritter-med-twister-fries-smag )

En god lørdagsmiddag.
Oksemedalioner.
Tomatsalat.
En gang hjemmerørt mayo med hvidløg
..og så ovnbagte Hokkaido.

Hokkaido-fritter


Husk du skrubber bare skrællen ren - ingen grund til at bruge kræfter på at skrælle. Det sværeste er næsten af få hul på fætteren. Den kan godt være lidt genstridig at skære over. Men derfra, er det bare ud med kernerne og skære i både/stykker.
Vend med olie, salt og krydderier(Urtekrams røde dipmix) og ind i ovnen på fuld skrue ... eller bare 200 c i en 30-40 min. Vend evt. undervejs.

Server med hvidløgs-mayo (se opskrift på mayo her: Hurtig hjemmelavet mayonnaise (med film) )

Kan også serveres med blomkålsbearnaise (http://paleolivet.blogspot.dk/2013/06/blomkalsbearnaise.html)

****************
Vil du have besked, når der kommer nye sunde, nemme, sjove opskrifter på bloggen?
Så følg med på  bloglovin eller giv din e-mail i kassen i højre sidepanel!
 Fedt! Så ses vi :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar