søndag den 26. maj 2013

Æg og svampe morgenmad

Det er gået op for mig, at når man trykker på min katagori morgenmad, her på bloggen, ser der ud som om vi altid får vafler og smoothies. Det gør vi faktisk ikke. Langt de fleste morgener spiser jeg æg i en eller anden variation.

Nogle gange er det bare 3 spejlæg, ½ avokado og lidt tomat.

I dag fik jeg æg og svampe.

Opskrift til en sulten person:
Fedtstof
2 gode håndfulde rensede og skivede svampe
3 æg
urtesalt, peber og paprika
Krydderurter til toppin - her persille og basilikum.

Smid fedtstof og svampe på panden. Når svampene er ved at være klar og væden kogt nogenlunde inde, krydres de med alle krydderierne og der røres til det er fordelt.
Herefter smides de 3 æg på panden og der røres et par gange til æggenen er stivnet.

Server toppet med krydderurter.

*****************************

Hvis du vil afprøve denne en hverdagsmorgen, hvor tiden er knap. Kan du klargøre svampene på forhånd og bare have klar i en frysepose - eller bruge klargjorte svampe - evt fra frost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar