Paleolivet: Lammepate paleostyle

tirsdag den 23. april 2013

Lammepate paleostyle

Elsker lam - så er det sagt. Her kommer en skøn pate med hakket lam. Den er krydret og bare god til 1000 ting. Som aftensmad med godt tilbehør eller som en del af et frokostbord. Brug den også til din madpakke!
Ungerne kan også li den. OG SÅ Er den nem og hurtig at røre sammen!!

500 g hakket lam
2 æg
1 stort hk løg
3 fed presset hvidløg
½ tsk stød kardemomme
1 tsk knust korianderfrø
2 tsk garam masala
½ tsk stødt nellike
1 tsk kanel
2 spsk tørret estragon
1 tsk Salt
peber

Rør alt sammen. Fyld i silikoneform eller smurt form eller form beklædt med bagepapir. Bag i 200 grader varm ovn 45-55 minutter.  Nu har du en dejlig fast pate.(Farsbrød agtigt)
Yes, en hjerteformet lammepate.

I dag blev den serveret med diverse grønt, men en salat af revet rødbede med noget appelsin-tahin agtigt dressing, kunne også være skøn.

Tomatsalat med forårsløg og basilikum og masser af god koldpresset olie.

Agurk drysset med sort lavesalt og sorte sesamfrø. Meget populært hos ungerne


Ku du bruge opskriften? Så har du måske lyst til at få besked når der kommer nye opskrifter på bloggen?
Oppe i panelet til højre, kan du følge Paleolivet på facebook eller via bloglovin eller smide din e-mail, så få du dem direkte i din indboks.
Fedt - så ses vi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar