tirsdag den 6. november 2012

Rosenkåls pande



En god aftensmad kan jo fx bestå af en gang laks, en salat med revne rødbeder/gulerødder og en god tahin dressing og så en gang "Rosenkåls pande". Jeg ku ikke rigtig finde på et opfindsomt navn, men retten/tilbehøret smager virkelig godt og tager de skarpeste af rosenkålen, så jeg vil klart anbefale dig at afprøve den, næste gang du får fat i nogle rosenkål.
 Du får nemlig opskriften lige her:

1 løg eller en porre
Rosenkål, mængde efter appetit, jeg tror jeg havde 400 g
½-1 bakke champignon
Masser af karry.

Snit rosenkålen fint, gerne vha en foodprocessor der kan skære fine skiver
Rens og del champignon i mindre stykker.
Løg/porre hakkes.

Svits karryen en gang i dit yndlings fedtstof. Tilsæt løg eller porre (eller begge dele hvis du lyster). Svits det et par minutter. Tilsæt Rosenkålen og svits videre. Derefter champignon til de er lækre og smag til med salt og peber og evt mere karry.
Skal det se godt ud når du servere, så kan du jo drysse med lidt persille, men det er mest for sjov, ikk!
Velbekommen!

1 kommentar:

  1. Revne gulerødder og rødbeder med tahindressing er også for mig bare noget af det bedste.
    Dine tosenkål lyder også vildt lækre - mmm jeg er kæmpe kålfan :-)

    kh maria

    SvarSlet